La solució per a la Indústria

Gestiona els teus equips, actius i documentació de manera ràpida i automatitzada

 

Reduir despeses i optimitzar els teus recursos perquè tots els processos industrials i de fabricació siguin el focus d'atenció. DOCUGestiona posa a les teves mans una eina per incrementar la productivitat i comunicació amb els treballadors, clients i proveïdors.

Sector Indústria

Incrementa la productivitat

01

El Gestor documental laboral de DOCUGestiona facilita la gestió, arxiu i consulta dels contractes de treball, signatura de nòmines o bestretes, per posar només uns exemples. Amb el Gestor documental mercantil podràs registrar i organitzar tota la documentació de constitució i estructura de negoci, estalviant espai, temps i diners.
02

Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total validesa legal, i gestió de factures.
03

Adaptada als entorns de mobilitat més exigents, s'integra completament amb els mòduls del Portal del Treballador i la plataforma de Gestió del Temps (DOCUTime).

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les empreses

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP