Auditoria de Ciberseguretat i Legal

Prevenir desastres informàtics està al teu abast

Et realitzem un estudi complet dels teus actius digitals i dels teus protocols de ciberseguretat perquè compleixis tots els requisits legals actuals.

Auditoria Ciberseguretat i Legal per a Empreses

Tot el que necessites per complir la llei RGPD

T'ajudem a tenir definits els aspectes legals de la gestió de dades de la teva empresa.

El 25 de maig de 2018 va entrar en vigor la llei orgànica de Protecció de dades (RGPD), la qual va adaptar el nou Reglament General de Protecció de Dades.  Aquesta va incorporar alguns canvis molt importants com és el principi de responsabilitat activa així com unes sancions bastant importants per a aquells qui incompleixin la llei.

Una auditoria legal consisteix a permetre verificar, controlar i supervisar el correcte compliment del Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD).

A SERHS Cloud treballem amb diferents models d’auditoria, adaptat a cada perfil de client i amb totes les garanties legals requerides per l'administració.

Què inclouen les nostres auditories?

Auditoria de caixa negra

En aquest tipus d’auditoria no hi ha informació prèvia als sistemes d’organització. El nostre equip de persones expertes comença des de zero fins a trobar possibles formes d’accedir als servidors de l’empresa.

En aquest cas se simula un ciberatac extern de la que es disposa molt poca informació.

Auditoria de caixa blanca

Aquesta és on els nostres tècnics i tècniques hauran de tenir ple coneixement i accés de tots els elements de la infraestructura TI.

Es requerirà accés a: Servidors d'arxius, dispositius de xarxa, bases de dades, codi font, aplicacions, credencials d’accés a les plataformes, entre altres.

Auditoria de caixa grisa

L'auditoria de caixa grisa és una auditoria d’accés limitat als sistemes i informació de la companyia.

Podríem definir-la com un terme mitjà entre les dues auditories anteriors. Sol·licita'ns més informació, les nostres assessores i assessors t'ajudaran a trobar la millor opció per al teu negoci.

Principals amenaces a les empreses

Robatori d'informació sensible

L'exposició a l'extracció d'informació privada i sensible suposa un greu problema per a la imatge i reputació de les empreses.

Atacs de Ransomware

El segrest d'informació i d'equips informàtics a canvi d'un quantiós rescat econòmic és una pràctica cada vegada més utilitzada pels ciberdelinqüents.

Phishing, l'engany digital

El robatori de dades mitjançant la suplantació d'identitat, sovint fa servir enginyeria social per explotar els instints socials de les persones.

Atac d'aturada de servei

Un ciberatac a un servei de venda online pot suposar pèrdues incalculables per a empreses amb botigues i negocis al núvol.

Malware, el software intrusiu

Les vies d'entrada d'un virus informàtic a una empresa connectada a internet són innombrables, és per això que cal blindar les infraestructures digitals.

Dispositius vulnerables

Els dispositius intel·ligents vulnerables són una via d'entrada d'atacs que poden debilitar la seguretat general de la xarxa de qualsevol negoci o empresa.

Per què és tan important realitzar una auditoria?

SERHS Cloud Auditoria de Ciberseguretat i Legal

Proactivitat vs Reactivitat

Ser proactius en ciberseguretat ens pot estalviar molts maldecaps, evitant desastres informàtics que podrien portar la nostra empresa a la fallida.

  • Coneixement del risc: Una auditoria de ciberseguretat ajuda a les empreses a conèixer el risc en què es troba la seva infraestructura informàtica.
  • Reducció vulnerabilitats: Disposar d'assessorament professional ens permet obtenir les recomanacions dels experts i expertes, i un pla per corregir les mancances que pot tenir la companyia.
  • Estalvi: És de vital importància realitzar-ne de manera periòdica per tal d'evitar atacs informàtics que suposarien elevades despeses econòmiques per a l'empresa.
TOP