Els nostres Partners

Treballem de la mà de grans marques que ens aporten tota la tranquil·litat i seguretat durant el procés de digitalització del teu negoci.

Gràcies a tots ells ens convertim en especialistes referents en matèria de Transformació Digital, Cloud Computing, Oficina Virtual (Google WorkSpace) i Ciberseguretat

Perquè volem que tu et dediquis al que realment t’important, el creixement del teu negoci, mentre nosaltres el convertim en un referent en el seu sector d’actuació.

Avantatges

Oferim grans oportunitats de mercat, una ràpida generació de valor i una excel·lent relació de col·laboració amb una companyia que valora de veritat als seus Partners empresarials.

Per què ser Partner?

Les solucions SERHS Cloud poden incorporar-se al catàleg de productes de la teva organització, per a oferir-les als teus clients i ajudar-los així en la transformació digital. El fet de ser una plataforma integral  per a empreses, aplicable a qualsevol activitat, suposa una gran oportunitat de col·laboració que marcarà el valor diferencial de la vostra empresa respecte a la competència.

Us facilitem tot el coneixement i la tecnologia necessària perquè pugueu detectar quina de les diferents solucions de SERHS Cloud encaixa més amb els vostres clients, o futurs clients.

A més a més, comptem amb un equip de persones professionals altament qualificades que us assessoraran i donaran suport tècnic durant tot el procés d'implantació.

Vols ser el nostre partner?

Converteix-te en distribuidor de SERHS Cloud i guanya quota de mercat amb els teus clients:
  Dades de contacte

  Adreça

  SERHS Cloud - SERHS Serveis
  Garbí, 88-90 · 08397 Pineda de Mar (Barcelona)

  serhscloud@grupserhs.com

  TOP