Backup al núvol per a empreses

Viu sense preocupacions, confiant en la seguretat que brinden les nostres solucions Cloud

Gaudeix de la tranquil·litat de disposar de la informació de la teva empresa en infraestructures de gestió de Google, el partner de referència que cuida i vetlla per la màxima seguretat del teu negoci.

Serveis de backup al Núvol Cloud de Google per a empreses i Pimes

Protegim tota la teva infraestructura

La recuperació de les dades de la teva empresa després d'un desastre, deixarà de ser un problema.

A SERHS Cloud posem al teu abast la solució de backup basada en el núvol i que s'executa directament a la infraestructura d'Acronis Cloud i Google Cloud.

Un servei amb el qual podràs disposar de còpies de seguretat i restauració en temps rècord i que permetrà arxivar tota mena de continguts i bases de dades al núvol.

Les nostres empreses col·laboradores

Acronis Cyber Backup Cloud

Logo Veeam Partner SERHS Cloud

Veeam Backup & Replication

Google Cloud Backup

Avantatges de treballar al núvol

Migrar a Google Cloud et permetrà gaudir de serveis professionals per poder treballar de manera més ràpida i eficient, en qualsevol lloc, moment i des de qualsevol dispositiu.

  • Reducció de despeses: El fet de tenir de tota la informació centralitzada al núvol i de no haver de disposar de servidors propis suposa un gran estalvi de temps i de diners.
  • Emmagatzematge al núvol: Google Cloud Storage permet migrar tota la informació de l'empresa al núvol.
  • Seguretat de la informació: Sens dubte, l'aspecte més important, i Google Cloud Platform compleix amb els principals estàndards en matèria de seguretat.
  • Gestió de dades amb BigQuery: Un dels serveis més valorats de GCP, amb el qual es resol el problema de no disposar d'una infraestructura pròpia de gestió de dades.
  • Infraestructura de xarxa: Podràs treballar amb diversos centres de dades, tots ells interconnectats a nivell mundial i facilitar així l'accés a tota la informació de la teva empresa.
  • Virtualització: Utilitzar màquines virtuals és un aspecte fonamental per poder treballar al núvol.
Avantatges de treballar al Núvol Cloud
TOP