La solució per a l'Hostaleria

Gestiona i supervisa el dia a dia del teu establiment de manera ràpida i automatitzada

 

Perquè la prioritat és atendre als teus clients amb DOCUGestiona pots disposar de forma segura de tota la documentació del teu personal com ara altes i baixes o nòmines, o  fer una gestió dels seus marcatges, torns o vacances de forma efectiva. A més, tota la informació centralitzada a través del Portal del Treballador.

Sector Hostaleria

Per optimitzar el teu temps

01

Amb el Gestor documental laboral de DOCUGestiona podràs registrar i organitzar tota la documentació  referent a contractes de treball, signatura de nòmines o bestretes, sempre estalviant espai, temps i diners.
02

Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total validesa legal, i gestió de factures.
03

Adaptada als entorns de mobilitat més exigents, s'integra completament amb els mòduls del Portal del Treballador i la plataforma de Gestió del Temps (DOCUTime).

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les empreses

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP